PRIVACY POLICY

Keep it Secret Store vindt de privacy en veiligheid van al haar klanten erg belangrijk en draagt er zorg voor dat alle persoonlijke informatie die je ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Om je bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen hebben wij een aantal van je gegevens nodig.

Keep it Secret Store gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

Als je een bestelling plaatst, hebben we jouw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om de bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Indien je ook je telefoonnummer opgeeft zullen wij dit alleen gebruiken om je te informeren over eventuele belangrijke wijzigingen t.b.v. je bestelling.
Om het winkelen bij Keep it Secret Store zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met jouw toestemming persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot de bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en nog beter aan jouw wensen voldoen.
Met jou door jou gegeven toestemming gebruiken wij je e-mailadres om je te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als je hier niet langer prijs op stelt, kun je je afmelden via de link onderaan elke mailing.
Wanneer je bij Keep it Secret Store een account aanmaakt bewaren wij jouw gegevens op een Secure Server. In jouw persoonlijke account slaan we informatie op zoals je naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, afleveradres, zodat je deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.
Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Hieronder zie je een uitgebreide versie van onze privacy policy

Keep it Secret store Keep it Secret store, gevestigd aan Nijverheidweg 43 5731HZ Mierlo, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens: Https://www.keepitsecretstore.com Nijverheidweg 43 5731HZ Mierlo +31612546377 Eigenaar MEP Marloes Swinkels is de Functionaris Gegevensbescherming van Keep it Secret store Hij/zij is te bereiken via info@keepitsecretstore.com

Persoonsgegevens die wij verwerken:
Keep it Secret store verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: – Voor- en achternaam – Geslacht – Adresgegevens – Telefoonnummer – E-mailadres – IP-adres – Locatiegegevens – Gegevens over jouw activiteiten op onze website – Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk) – Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@keepitsecretstore.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken:
Keep it Secret store verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van jouw betaling voor een snelle verwerking van je order
– Het afhandelen van jou bestelling – Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is mbt je bestelling
– Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
– Om goederen bij je af te leveren
– Keep it Secret store analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
– Keep it Secret store verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.


Geautomatiseerde besluitvorming:
Keep it Secret store neemt geen op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Keep it Secret store) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren:
Keep it Secret store bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:
(Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden
Personalia > 7 jaar > Belasting controle
Adres > 7 jaar > Belasting controle
Surf gegevens > enkele maanden > Retargeting

Delen van persoonsgegevens met derden:
Keep it Secret store verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Keep it Secret store blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. De gegevens die hierbij uitgewisseld worden, zijn enkel bedoelt voor juist functioneren van onze site en het verwerken van de geplaatste orders. Daarnaast worden de gegevens nergens anders voor toegepast of gebruikt.
Hieronder vallen:
Sisow – betalingsprovider
Paypal – betalingprovider
Afterpay – betalingsprovider
Myparcel – Verzendpartner voor pakketten
Sendcloud – Verzendpartner voor pakketten
Mailchimp – Het versturen van nieuwsbrieven
Tawk to – Het aanbieden van een chatfunctie in onze shop
Savvii – Onze hosting van server
Mijndomein – Hosting van domein en database

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken:
Keep it Secret store gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Keep it Secret store gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden voor onder andere retargeting. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:
Cookie:Google Analytics Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet op basis van woonplaats, geslacht, leeftijd, ip, devices en conversie (geen naam en andres) Bewaartermijn:2 jaar Cookie: Google adwords
Functie: Het meten van aankoopgedrag naar aanleiding van het weergeven/klikken/kopen via google advertenties en google shopping.
Cookie: tawk to
Functie: Direct chatgesprek voeren via de pagina waar je je bevind” of via email later te kunnen beantwoorden.
Bewaartermijn: 90 dagen
Cookie: Facebook pixel
Functie: Het meten van je aankoopgedrag door advertenties via facebook en instagram, het retargeten via advertenties op facebook en instagram op basis van eerder webshop bezoek, eerdere aankopen of aanverwante doelgroep/interessen. Tevens het retargeten middels advertenties via aanverwante sites van facebookberichten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Keep it Secret store en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@keepitsecretstore.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Keep it Secret store wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:
Keep it Secret store neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@keepitsecretstore.com. Keep it Secret store heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:
Wij beveiligen jou gevens oa middels onderstaande:
– Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
-TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een uitgebreide beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.
-DKIM, SPF en DMARC zijn drie internetstandaarden die wij gebruiken om te voorkomen dat jij uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoelt zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen.
-DNSSEC is een extra beveiliging (aanvullend op DNS) voor het omzetten van een domeinnaam (#company_website) naar het hieraan gekoppelde IP-adres (servernaam); het wordt voorzien van een digitale handtekening. Je kunt die handtekening automatisch laten controleren. Op die manier voorkomen wij dat je omgeleid wordt naar een vals IP-adres.

—————————————————————

Als je vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met onze klantenservice via info@keepitsecretstore.com